Special Painting

Uw persoonlijke unieke schilderij of tekening

Hallo, mijn naam is Angela Korving-Lourenssen. Ik ben geboren in 1957 in Aarle-Rixtel. Al vanaf mijn jonge jaren tekende en schilderde ik graag. Daarmee won ik wel eens wedstrijden. Toen ik op latere leeftijd meer tijd kreeg en betere materialen ging gebruiken ging er een wereld voor mij open. Zeker toen mensen opeens belangstelling voor mijn werk hadden.

Ik ben autodidact en mijn stijl is foto-realistisch. Wat fantasie mag er zeker bij, maar personen en dieren moeten herkenbaar zijn. Hun blik en uitstraling moet direct te herkennen zijn. Anders heeft het mijns inziens geen waarde. En kunst moet betaalbaar zijn, zodat menigeen ervan kan genieten.

Ik vind het belangrijk om naar mensen te luisteren en te weten waarom ze iets willen laten maken. 

Achter elke tekening of schilderij zit een verhaal. 


"Kunst leeft en behoudt zijn waarde."


Ik hoop dat ik jou ook blij mag maken met een tekening of schilderij.


Angela Korving-Lourenssen.Special Painting
Angela Korving
Kramershof 13,
6162 JS Geleen
Tel: 0654100085 (Vanuit Buitenland 0031654100085)
E-mail: angelakorving@hotmail.com
info@specialpainting.nl
Bankrekening: NL29INGB0752780026 t.n.v. Angela Korving-Lourenssen
KvK nr: 88247988
BTWnr: NL004571193B43


E-mailen
Bellen