Special Painting

Uw persoonlijke unieke schilderij of tekening


Op 11 juni 2023 ga ik meedoen aan een kunstproject genaamd The Colorfield Performance. Dit jaar wordt het georganiseerd in Elst Overbetuwe.
Een uniek project waar kunstenaars van over de hele wereld naar toe komen om of zelf te schilderen of de kunstwerken van collega's te bewonderen. Uitdaging is om binnen één dag een paneel van 120 x 120 cm. te beschilderen met acryl, waarbij je geen zwart mag gebruiken. De schilderijen worden getaxeerd door een jury. In 2023 wordt dit project weer georganiseerd in Elst (Gld) op het Lingerderveld. Aan dit project heb ik meegedaan op 11 juni 2023. Mijn schilderij is getaxeerd op € 900,-- Te koop via Dirk Hakze, organisator van the colorfield performance.
 

 
In de wachtkamer van huisartsenpraktijk Oud-Geleen hangen een aantal getekende kinderportretjes en tekeningen van honden. Norbertijnenstraat Geleen. 


Expositie. Vanaf 28 februari t/m 23 mei 2023 zijn enkele portrettekeningen en tekeningen van honden te zien in Glana Zorgcentrum, Lienaertsstraat 159, 6164 GH Geleen.

Artikel in VIA, bijlage van De Limburger 15 maart 2023.
 
Bovenstaande tekeningen, de klaproos en de fietser, zijn gemaakt als achtergrond bij de gedichten van 

Henk verdonkschot. Deze zullen worden opgenomen in zijn nieuwe gedichtenbundel. Verder zullen ze als posters geëxposeerd worden in

Glana te Geleen. Meer informatie volgt.


E-mailen
Bellen