Special Painting

Uw persoonlijke unieke schilderij of tekening
Op 11 juni 2023 heb ik meegedaan aan een kunstproject genaamd The Colorfield Performance. Een uniek project waar kunstenaars van over de hele wereld naar toe komen om of zelf te schilderen of de kunstwerken van collega's te bewonderen. Uitdaging is om binnen één dag een paneel van 120 x 120 cm. te beschilderen met acryl, waarbij je geen zwart mag gebruiken. De schilderijen worden getaxeerd door een jury. In 2023 wordt dit project weer georganiseerd in Elst (Gld) op het Lingerderveld. Mijn schilderij is getaxeerd op € 900,-- 
Expositie. Vanaf 28 februari t/m 23 mei 2023 zijn enkele portrettekeningen en tekeningen van honden te zien in Glana Zorgcentrum, Lienaertsstraat 159, 6164 GH Geleen.

Artikel in VIA, bijlage van De Limburger 15 maart 2023.
 Tijdens de expositie in Glana ontmoette ik Henk Verdonkschot. Hij maakt prachtige gedichten. Samen met Henk en Frank Ubachs heb ik een gedichtenbundel mogen uitgeven. Henk schreef de gedichten, Frank maakte foto's erbij en ik heb er passende schilderijen en tekeningen voor gemaakt. De bundel is uitgegeven voor een goed doel: Een ontmoetingsplek voor zorgcentrum Glana in Geleen. Hier verblijven mensen, die door mentale of fysieke handicap niet meer thuis kunnen wonen. Het is voor hen belangrijk dat er leuke activiteiten georganiseerd worden hetgeen op de nieuwe ontmoetingsplek in het mooie park Glana heel goed kan. De gedichtenbundels Pareltjes voor Glana werden gedrukt in een oplage van 500 stuks en zijn inmiddels verkocht. We konden Glana zorgcentrum Zuyderland in Geleen een cheque aanbieden van € 5000,--.

Vanaf 16 mei tot 17 juni zijn de schilderijen van de Geleenbeek te bewonderen in de entree van Brasserie Gasterij Terborgh in Schinnen. Entree gratis. Open van 11:00 uur tot 20:00 uur. 

Kasteel Landgoed Terborgh

Heisterbrug 119
6365 CC Schinnen.

E-mailen
Bellen