Special Painting

Uw persoonlijke unieke schilderij of tekening

WERKWIJZE

U stuurt mij foto's via Whatsapp of E-mail van hetgeen u wil laten tekenen of schilderen. Zodra wij goede afspraken hebben gemaakt over afmeting, kleur, prijs etc. en ik begin met uw werk, laat ik u telkens foto's zien van hoe het wordt. Vanaf de eerste schets tot het eindresultaat. Zo kunt u "meekijken" en mij eventueel correcties geven. Als de opdracht klaar is en u tevreden bent mag u deze ophalen in Geleen of verstuur ik hem per post. Betaling gaat contant, pin of bankoverschrijving.

Ik teken en schilder fotorealistisch, dus het is belangrijk dat u een duidelijke foto stuurt. Hoe duidelijker de foto, hoe mooier ik het schilderij of de tekening kan maken.
Schilderen doe ik voornamelijk op doeken van Talens of Winsor & Newton. Ik gebruik Acrylverf van Daler & Rowney, Amsterdam en Winsor & Newton.
Tekenen doe ik met potlood, grafiet, houtskool, pastelkrijt, pastelpotloden en polychromos potloden. Op pastelmat of speciaal tekenpapier.
Alles gegarandeerde kwaliteit. Verkleurt niet en doeken trekken niet krom.TE KOOP SERIE SCHILDERIJEN VAN DE GELEENBEEK IN Zuid-Limburg

Formaat 40 x 50 kost € 150,--

Formaat 30 x 40 kost € 100,--

U kunt ook een schilderij laten maken van de plek die u zelf mooi vindt. Ik schilder het aan de hand van uw foto. Afmeting naar wens.


 
Special painting zal geen portret of afbeelding publiceren waarvoor de opdrachtgever vooraf geen toestemming heeft gegeven.
Special painting behoudt zich het recht voor bepaalde opdrachten te weigeren zonder opgaaf van redenen.
Verder mag niets van deze website gekopieerd of gepubliceerd worden zonder schriftelijke toestemming van
Angela Korving, Special Painting.
 E-mailen
Bellen