Special Painting

Uw persoonlijke unieke schilderij of tekening
Prijslijst


Tekening afmeting

1 afbeelding
20 x 30 = 30,00 Lijstje € 5,--
30 x 40 = 35,00 Lijstje € 5,--


2 afbeeldingen
30 x 40 = 50,00 Lijstje € 5,--
50 x 60 = 60,00 Lijstje € 7.50


Schilderijen afmeting


30 x 40 = 45,00
40 x 50 = 55,00
50 x 60 = 65,00
Voor alle andere afmetingen wordt de prijs
overeen gekomen.


U stuurt mij foto's via Whatsapp of E-mail van hetgeen u wil laten tekenen of schilderen. Zodra wij goede afspraken hebben gemaakt over afmeting, kleur, prijs etc. en ik begin met uw werk, laat ik u telkens foto's zien van hoe het wordt. Vanaf de eerste schets tot het eindresultaat. Zo kunt u "meekijken" en mij eventueel correcties geven. Samen maken we dan uw persoonlijke kunstwerk.


Als de opdracht klaar is en u tevreden bent mag u deze ophalen in Geleen of verstuur ik hem per post. Betaling gaat contant of via de bank (tikkie).


Ik teken en schilder foto-realistisch, dus het is belangrijk dat u een duidelijke foto stuurt. Hoe duidelijker de foto, hoe mooier en realistischer ik het schilderij of de tekening kan maken.
Schilderen doe ik voornamelijk op doeken van Talens of Winsor & Newton. Ik gebruik Acrylverf van Daler & Rowney, Amsterdam en Winsor & Newton.
Tekenen doe ik met potlood, grafiet, houtskool, pastelkrijt, pastelpotloden en polychromos potloden. Op pastelmat of speciaal tekenpapier.
Alles gegarandeerde kwaliteit. Verkleurt niet en doeken trekken niet krom.  


 Naast foto-realistisch teken en schilder ik ook abstract. U kunt een speciaal schilderij laten maken met kleuren en vormen, die u mooi vindt. Of bv een drieluik. Alle afmetingen zijn mogelijk en de prijs is afhankelijk van hoeveel materiaal erin gaat zitten. 


Kunst leeft en behoudt zijn waarde. 


 
Special painting zal geen portret of afbeelding publiceren waarvoor de opdrachtgever vooraf geen toestemming heeft gegeven.
Special painting behoudt zich het recht voor bepaalde opdrachten te weigeren zonder opgaaf van redenen.
Verder mag niets van deze website gekopieerd of gepubliceerd worden zonder schriftelijke toestemming van
Angela Korving, Special Painting.
 E-mailen
Bellen