Special Painting

Uw persoonlijke unieke schilderij of tekening

Hallo, mijn naam is Angela Korving-Lourenssen. Ik ben geboren in 1957 in Aarle-Rixtel. Al vanaf mijn jonge jaren tekende en schilderde ik graag. Daarmee won ik wel eens wedstrijden. Toen ik op latere leeftijd meer tijd kreeg en betere materialen ging gebruiken ging er een wereld voor mij open. Zeker toen mensen opeens belangstelling voor mijn werk hadden. Er was vraag naar. Ik tekende en schilderde voor anderen portretten van hun dierbaren. Vaak als aandenken omdat zij overleden waren. Maar ook huisdieren en paarden waren een geliefd onderwerp. Een aandenken aan een overleden hond of een herinnering aan een vakantieplek of bruiloft. Ik ontdekte dat ik mensen blij kon maken met iets persoonlijks. 

Echte kunst maar dan wél betaalbaar. Ik vind het belangrijk om naar mensen te luisteren en hun verhaal achter de opdracht te kennen. Want zo kan ik goed inspelen op hun verwachtingen. 

En als ik dan weer zie dat iemand ontroerd raakt door een portret van een overleden dierbare of huisdier, dan stimuleert me dat om nog meer mijn best te doen om mensen iets moois te geven.

Ik hoop dat ik jou ook blij mag maken met een tekening of schilderij.

Neem gerust vrijblijvend contact op en vertel me wat en waarom je iets wil laten maken. Tot gauw.                                Angela Korving-Lourenssen.


E-mailen
Bellen